O NAMA

Igraonica / Čuvaonica

Kao roditelj, možete biti sigurni da će kod Tetke Četke vaša deca biti srećna i nasmejana dok uživaju u igrama i avanturama koje smo pripremili za njih.

Roditeljima je na raspolaganju i usluga čuvanja dece na sat, sa ili bez njihovog prisustva. Tetka Četka je osmislila i povoljne mesečne pakete koji donose značajne popuste.

CENOVNIK IGRAONICE / ČUVAONICE

Radnim danima

12:00h – 20:00h

Svaki započeti čas

600 rsd / po detetu

Mesečni paketi za čuvanje dece:

Dobra tetka – 15h do 30h = 450 rsd / sat
Najbolja tetka – 60h = 400 rsd / sat

Vedro i bezbedno mesto, dizajnirano sa stilom

Skandinavski dizajn

Zamislite igraonicu i rodjendaonicu kao jedno vedro mesto, pravljeno u skandinavskom stilu sa puno prirodnog svetla… Zamislite sveden i funkcionalan dizajn koji omogućava deci da se osećaju prijatno i opušteno. Tetkin prostor je tematski usklađen i prilagođen uzrastu od tri do sedam godina

Lavirint i igračke

Prostor za igru prostire se na 150m2 i u njemu se nalazi lavirint sa toboganom, ljuljaškom, bazen sa lopticama, pećina i razne prepreke za najveštije. U sklopu igraonice nalaze se i druge igračke poput kuhinjice, majstorske radionice, doktorske ordinacije, itd.

Interaktivni zid

Tetka Četka zna koliko je važno da vaša deca imaju sigurno i zabavno mesto za igru i istraživanje sveta oko sebe. Zato se odlučila da napravi interaktivni zid koji nudi više od 20 igara za male drugare. Od igara koje podstiču kreativnost, do onih koje razvijaju motoričke veštine, naš interaktivni zid ima sve što je deci potrebno za razvoj kroz zabavu.

Bezbednost i higijena

Kada je reč o sigurnosti, naša igraonica poštuje mere predostrožnosti kako bi deca bila bezbedna i zaštićena tokom boravka kod nas. Igračke i oprema redovno se održavaju i čiste, a prostor je takođe osiguran kako bi deca mogla da uživaju u igri.

Učenje kroz igru

Igraonica se lako može pretvoriti u učionicu, sobu za igru, prostor za zabavu ili pozorišne predstave. Ekološki prihvatljivi i prirodni materijali pružaju sigurnost i udobnost a sve što se nalazi u prostoru ima samo jednu svrhu – da zadovolji potrebe Četkinih najmlađih drugara!

IGRA I ZABAVA

Galerija