O NAMA

Četkina tajna

Da biste bolje razumeli našu priču, otkrićemo vam tajnu i sa vama podeliti kako je naša igraonica rodjendaonica dobila ime. Pre šest godina rodio se jedan dobri dečak po imenu Mateja. Njegove dve tetke su od tog dana potpuno začarane…

Kada je progovorio, Mateja je rekao da su njih dve njegove Tetke Četke. Jedna od tetki poželela je da postane tetka i drugoj deci… I tako je došla na ideju da otvori igraonicu i rodjendaonicu u kojoj će mali drugari imati jedinstveno mesto za igru, učenje i veselje.

Tetka Četka je mesto gde deca mogu biti samo deca, igrati se, učiti i rasti, dok roditelji uživaju u najkvalitetnijim zalogajima, šoljici dobre kafe ili ceđenom napitku koji revitalizuje energiju. Dobro došli kod najzabavnije tetke u gradu!

Četkina vizija

Nove igračke za
edukaciju i razvoj

Da bi prostor i stvari u njemu prilagodila potrebama i interesovanjima dece, Tetka je nabavila najnovije igračke i rekvizite. Kod nje se može naći svašta – od igračaka za konstruisanje i razvijanje fine motorike do interaktivnog zida koji je potpuna novina na našem tržištu.

Stručan i
posvećen tim

Da bi vreme deci učinila nezaboravnim, Tetka je okupila tim od stručnih, posvećenih i iskusnih ljudi koje su tu da mudro i sa puno strpljenja usmeravaju i nadgledaju igru. Prostor se redovno održava i čisti kako bi se obezbedio siguran i higijenski boravak svih gostiju.

Mesto iz kog širimo
ljubav i radost

Ovo nije samo još jedna igraonica-rodjendaonica u gradu Beogradu, ovo je mesto iz kog se svakoga dana širi ljubav jer je ona suštinska stvar u životu svakog deteta. Da bi deca bila srećna, njima se moramo baviti. Da bi deca napredovala, moramo ih učiti. Da bi se deca smejala, trebamo ih zabaviti. Da bi nas deca volela, ljubav moramo zaslužiti!

Tetka Četka i 6 drugara

Tetka Četka i njenih šest drugara,
Rešili da čudo mora da se stvara.
Želeli da naprave igraonicu i rodjendaonicu,
Pa su prvo nacrtali skicu.

Tetka Četka je napravila plan,
i na njemu radila baš svaki dan.
Drugari su joj se potom pridružili
i postali su jači kad su se udružili.

Jedan je doneo drvo, drugi boje i krede,
treći je slagao kocke, a četvrti radio da se deca obezbede.
Peti je bio zadužen za web stranicu,
a šesti je svima kuvao kaficu…

I tako Tetka Četka i njenih šest drugara,
napraviše igraonicu u kojoj se stvara.
Stvoriše mesto gde ljubav raste svaki dan,
I u kom deca prave veliki plan.

Pozovite nas ili nam pišite za sve dodatne informacije

RADIONICE I EDUKACIJE

Tetka Četka je mesto u kom cveta kreativnost i iz kog se izlazi sa novim saznanjima. Za više informacija o aktuelnom programu pratite naš Blog ili društvene mreže.

PREDSTAVE

Imamo saradnju sa pozorištima, rediteljima i glumcima koji će Tetku Četku i njenu igraonicu pretvoriti u najzabavnije pozorište na Vračaru.