O NAMA

Rođendaonica za 25 roditelja i 25 mališana

Rođendaonica za 25 roditelja i
25 mališana

Dečiji rođendani u našoj igraonici prilagođavaju se željama i potrebama dece i roditelja. Uvek kreiramo proslavu koja će biti po mnogo čemu posebna, a Tetka Četka osoblje garantuje da će svaki vaš gost biti obasut pažnjom i uslužen kao član porodice.

Organizujemo sadržajne tematske animacije dece i naš zadatak nije samo da ih zabavimo već se uvek trudimo da ih kroz animaciju nečemu lepom naučimo.

I dok mališani uživaju u programu, roditeljima u Tetkinom salonu nudimo izuzetan ketering i izbor najkvalitetnijih pića sa posebnim akcentom na zdrave napitke. Svi rođendani su zatvorenog tipa što znači da vam je naše osoblje tokom trajanja termina u potpunosti posvećeno.

ROĐENDANSKI TERMINI
2.5 sata
Vikend

11 – 13.30h
14.30 – 17h
18 – 20.30h

Radni dani

14.30 – 17h
17.30 – 20h

Svi roditelji se trude da naprave nezaboravan rođendan za svoju decu, a dečiji osmesi i sreća su najbolja nagrada za sav trud koji zajedno uložimo. Dečiji rođendani su praznik radosti, ljubavi i zabave. Tetki Četki će biti veliko zadovoljstvo da praznuje zajedno sa vama! Dobro došli!

TETKIN KETERING

Osetite moć
čarobnih ukusa

Tetkini iskusni kulinarski majstori koriste samo najkvalitetnije sastojke kako bi kreirali čarobne zalogaje koji će zadovoljiti svačije ukuse.

Naš tim takođe nudi i kompletnu uslugu keteringa. To znači da ćemo se pobrinuti za sve detalje, od pripreme hrane i serviranja do čišćenja nakon događaja, tako da vi možete uživati u druženju sa svojim gostima.

Ne gubite vreme na brigu o detaljima već nam prepustite kompletnu organizaciju. Kontaktirajte nas da biste dobili više informacija o usluzi keteringa i rezervisali vaš termin na vreme.

Vi budite prisutni u sadašnjem trenutku, a mi ćemo svaki dragocen momenat zabeležiti kamerom.

Dodatne usluge

U timu imamo profesionalne fotografe i snimatelje i rado ćemo ih pozvati ukoliko se odlučite da ih angažujete. Ove usluge se dodatno naplaćuju, a za ponudu nas kontaktirajte.

IGRA I ZABAVA

Galerija